Провідні ІТ-фірми України налагодили плідну співпрацю з факультетом інформаційних технологій Ужгородського університету / Агенція нерухомості Realty Uzhgorod

Провідні ІТ-фірми України налагодили плідну співпрацю з факультетом інформаційних технологій Ужгородського університету

Успіхи факультету інформаційних технологій у сфері алгоритмічного програмування, популяризації олімпіадного руху з інформатики, а також ідей та знань у царині інформаційних технологій, не пройшли повз увагу провідних ІТ-фірм України, за активної допомоги яких удалося суттєво поліпшити матеріальну базу факультету.

Так, на комп’ютерах, подарованих фірмою АВТО Software, кращі команди Ужгородського університету готуються до міжнародних змагань. На сервері, що презентувала ця ж фірма, було успішно проведено ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики у Закарпатській області. Відзначимо, що за параметрами цей сервер є найпотужнішим в Україні. На ньому планується найближчим часом проведення спільних міжнародних тренувань українських та словацьких учнів і студентів.

Минулого тижня несподіваним, але дуже приємним подарунком для факультету став сучасний проектор Epson EB-X04 від фірми Looksery, котра є найбільш вдалим стартапом України. Вона була заснована Віктором Шабуровим та Юрієм Монастиршиним. Торік цю фірму купила американська компанія Snapchat за 150 млн доларів. Нині «Looksery» є підрозділом цього американського гіганта ІТ-промисловості.

Для стимулювання активності студентів ІТ-фірма Azinec LLC оголошує конкурс на створення кращого відеоролика про факультет інформаційних технологій. Переможців буде заохочено такими грошовими призами: 1 місце – 1000 грн, 2 місце – 500 грн. а 3 місце – 300 грн. Вся необхідна інформація – на плакаті. Своєю чергою, ІТ-фірма Binary Studio відрядила для навчання наших студентів свого фахівця Едуарда Долинського, який проведе майстер-класи зі створення відеороликів.

За інформацією завідувача кафедри інформатики та

фізико-математичних дисциплін, доцента О.Г. Лавера

ogoloshennja

 


Джерело: karpatskijobjektiv.com Опубліковано: 18.02.16 18:05 Карпатський Об'єктив

Коментарі до новини

Дивіться також

Краща піца в Ужгороді – Безкоштовна доставка

Опубліковано: 14.09.17 11:20    Карпатський Об'єктив 
Найкраща піца в Ужгороді у Cezario Pizza. Безкоштовна доставка по Ужгороду та приємна ціна. Широкий вибір піци на будь-який смак....

«КАРПАТСЬКИЙ ОБ’ЄКТИВ» ВІДТЕПЕР У НОВОМУ ФОРМАТІ!

Опубліковано: 26.04.16 06:00    Карпатський Об'єктив 
Шановні читачі! З квітня 2016 року один із найпопулярніших Інтернет-ресурсів області «Карпатський об’єктив» змінює вигляд. Сучасний дизайн, нові рубрики, ще...

ТБ програма на 18 – 24 квітня

Опубліковано: 12.04.16 19:34    Карпатський Об'єктив 
Понеділок, 18 квітня UA: Перший06.00 Новини06.10 АгроЕра06.20 Смакота06.25 Телемагазин06.45 Спорт07.00 Новини07.15 Спорт07.20 АгроЕра07.30 Ера будівництва07.35 На слуху07.50 Смакота08.00 Новини08.15 Спорт08.25...
Дати оголошення
Якщо Ви бажаєте продати, здати в оренду або обміняти власний об’єкт нерухомості, чи, навпаки, Ви хочете щось купити чи зняти в оренду, заповніть дану форму для внесення Вашої заявки в базу. Спеціаліст з нерухомості зв’яжеться з Вами на протязі дня.

Зворотній зв'язок
Якщо у Вас є необхідність отримати консультацію спеціаліста з нерухомості, чи юриста, або Ви бажаєте домовитись про зустріч – заповніть дану форму (у полі «Повідомлення» викладіть суть питання) і спеціаліст відповідного профілю зв’яжеться з Вами на протязі дня.