На Перечинщині ученицю ледь не довели до суїциду / Агенція нерухомості Realty Uzhgorod

На Перечинщині ученицю ледь не довели до суїциду

nadzvichayn-podyi_v-sele-v-krymu-sovershila-samoubiystvo-shkolnica_911

Що штовхає дітей на те, щоби накласти на себе руки? Які причини можуть виникнути? Зазвичай, нерозділене кохання, конфлікт із батьками, вчителями, однолітками… Спроби самогубства серед неповнолітніх у нашому краї вже були. Згадати хоча б випадок в Ужгородському районі, де 14-річна юнка, пішовши з дому в обласний центр, на очах в людей почала різати собі руки. На жаль, ніхто з перехожих на це не відреагував. Минулого тижня в с. Раково Перечинського району теж виникло дещо подібне НП.

З етичних міркувань імена персонажів у публікації змінено.

Працівники Перечинського відділення поліції розповіли, що 13-річну Ларису ледь не довели до суїциду. За попередніми даними, це трапилося через ревнощі її однокласниці до двох хлопців. Наразі слідчі перевіряють цікаву версію: щоби помститися Ларисі, її подруга Ірина створила фейкову сторінку в соціальних мережах, через яку почала поливати брудом та підштовхувати свою жертву до самогубства. І це їй майже вдалося…

– Важко сказати, чому виникла така складна й заплутана ситуація, – розповідає «Карпатському об’єктиву» мама потерпілої Василина. – Мою доньку почала добряче діставати вчителька. Мовляв, на телефони її внука та його приятеля надходять смс-повідомлення. А до цього нібито причетна моя Лариса. Відтак вчителька почала погрожувати дитині. Кричала, що повісить її на лампочці, що її зять працює в міліції й Лариса надовго потрапить «на зону». У вівторок зателефонувала мені й сказала: Наведи з донькою порядок, бо розірву її. Натомість Лариса стверджувала, що ніколи ніяких повідомлень з погрозами не надсилала. Та дитину добряче дістали. У понеділок Лариса порізала собі вени. Її просто важко було переконати,, щоб не робила хибних кроків. У вівторок я не побачила доньки вдома, натомість знайшла записку приблизно такого змісту: «Пробачте, мамо, так буде легше. Мене вже дістали (назвала, хто саме) » Крім того, написала, що хоче піти з цього життя. Мені подзвонила вчителька і спитала, чи немає вдома Лариси. Почувши від мене, що ми не можемо її знайти, вона озлоблено вигукнула: Якщо ви її не знайдете, то щоби й не знайшли. Важко сказати, чим так допекла моя дитина цій учительці. Пізніше зателефонувала її донька, яка, почувши, що Лариси немає вдома, теж «побажала», щоби та не повернулася. Поки шукали, то дитина повернулася додому. Не хотіла ні з ким говорити, а просто лягла спати. Два хлопці надсилали Ларисі смс-ки, що їй краще повіситися. Я мала намір розібратися з цією ситуацією з учителькою, але вона не захотіла зі мною нормально поговорити. Педагог та її донька лише погрожували. Думаю, це хтось спеціально зробив, щоби довести мою дитину до самогубства. За таке винуватці повинні відповісти згідно із законом.

Учителька та Ірина, яку підозрюють у провокації, надати коментарі нашому виданню відмовилися. Так само Ірина, яку підозрюють у провокації, коментарів нашому виданню не надала.

Як повідомили працівники поліції, за цим фактом відкрито кримінальне провадження, відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Не виключено, що під час проведення слідства можуть випливти досить цікаві факти.

Іван ЛАДЖУН

 


Джерело: karpatskijobjektiv.com Опубліковано: 04.03.16 11:00 Карпатський Об'єктив

Коментарі до новини

Дивіться також

Краща піца в Ужгороді – Безкоштовна доставка

Опубліковано: 14.09.17 11:20    Карпатський Об'єктив 
Найкраща піца в Ужгороді у Cezario Pizza. Безкоштовна доставка по Ужгороду та приємна ціна. Широкий вибір піци на будь-який смак....

«КАРПАТСЬКИЙ ОБ’ЄКТИВ» ВІДТЕПЕР У НОВОМУ ФОРМАТІ!

Опубліковано: 26.04.16 06:00    Карпатський Об'єктив 
Шановні читачі! З квітня 2016 року один із найпопулярніших Інтернет-ресурсів області «Карпатський об’єктив» змінює вигляд. Сучасний дизайн, нові рубрики, ще...

ТБ програма на 18 – 24 квітня

Опубліковано: 12.04.16 19:34    Карпатський Об'єктив 
Понеділок, 18 квітня UA: Перший06.00 Новини06.10 АгроЕра06.20 Смакота06.25 Телемагазин06.45 Спорт07.00 Новини07.15 Спорт07.20 АгроЕра07.30 Ера будівництва07.35 На слуху07.50 Смакота08.00 Новини08.15 Спорт08.25...
Дати оголошення
Якщо Ви бажаєте продати, здати в оренду або обміняти власний об’єкт нерухомості, чи, навпаки, Ви хочете щось купити чи зняти в оренду, заповніть дану форму для внесення Вашої заявки в базу. Спеціаліст з нерухомості зв’яжеться з Вами на протязі дня.

Зворотній зв'язок
Якщо у Вас є необхідність отримати консультацію спеціаліста з нерухомості, чи юриста, або Ви бажаєте домовитись про зустріч – заповніть дану форму (у полі «Повідомлення» викладіть суть питання) і спеціаліст відповідного профілю зв’яжеться з Вами на протязі дня.