Ужгородському «різнику» обрано запобіжний захід / Агенція нерухомості Realty Uzhgorod

Ужгородському «різнику» обрано запобіжний захід

Сьогодні, слідчий суддя Ужгородського міськрайонного суду заслухав клопотання Ужгородського відділу поліції про обрання запобіжного заходу підозрюваному у жорстокому поводженні з тваринами.

PM765image001

Так, в судовому засідання, сторона обвинувачення зазначила, що наприкінці лютого ужгородець, перебуваючи напідпитку, відрізав голову собаці за допомогою мачете, чим безжально позбавив її життя.  В подальшому, продовжуючи хуліганські дії, помістив відрізану голову до прозорого поліетиленового пакету, який носив по місту близько години. 

Підозрюваний, причетність до вчинення вказаного діяння не заперечував. В ході судового розгляду заявив: «Собака мене покусала, через певний час  я повернувся, аби покарати її, й відрубав голову». Подібна жорстокість, за словами підозрюваного, обумовлена також спогадами з дитинства.

Заслухавши клопотання сторони обвинувачення про обрання запобіжного заходу саме у вигляді особистого зобов’язання, суд врахував позицію прокурора про те, що у відповідності до національного законодавства, застосування суворішого запобіжного заходу, аніж особисте зобов’язнання за вчинення відповідного злочину, не передбачається. Тому вказане клопотання слідчим суддею задоволено.

Отже, підозрюваному, на час проведення слідства та судового розгляду, заборонено виїжджати за межі Ужгорода, а також покладено обов’язок прибувати на кожну вимогу до правоохоронних органів. Судом також попереджено ужгородця, що у разі порушення встановлених вимог, до нього буде застосовано більш суворий запобіжний захід.

Прес-служба Ужгородського міськрайонного суду

 


Джерело: karpatskijobjektiv.com Опубліковано: 04.03.16 14:42 Карпатський Об'єктив

Коментарі до новини

Дивіться також

Краща піца в Ужгороді – Безкоштовна доставка

Опубліковано: 14.09.17 11:20    Карпатський Об'єктив 
Найкраща піца в Ужгороді у Cezario Pizza. Безкоштовна доставка по Ужгороду та приємна ціна. Широкий вибір піци на будь-який смак....

«КАРПАТСЬКИЙ ОБ’ЄКТИВ» ВІДТЕПЕР У НОВОМУ ФОРМАТІ!

Опубліковано: 26.04.16 06:00    Карпатський Об'єктив 
Шановні читачі! З квітня 2016 року один із найпопулярніших Інтернет-ресурсів області «Карпатський об’єктив» змінює вигляд. Сучасний дизайн, нові рубрики, ще...

ТБ програма на 18 – 24 квітня

Опубліковано: 12.04.16 19:34    Карпатський Об'єктив 
Понеділок, 18 квітня UA: Перший06.00 Новини06.10 АгроЕра06.20 Смакота06.25 Телемагазин06.45 Спорт07.00 Новини07.15 Спорт07.20 АгроЕра07.30 Ера будівництва07.35 На слуху07.50 Смакота08.00 Новини08.15 Спорт08.25...
Дати оголошення
Якщо Ви бажаєте продати, здати в оренду або обміняти власний об’єкт нерухомості, чи, навпаки, Ви хочете щось купити чи зняти в оренду, заповніть дану форму для внесення Вашої заявки в базу. Спеціаліст з нерухомості зв’яжеться з Вами на протязі дня.

Зворотній зв'язок
Якщо у Вас є необхідність отримати консультацію спеціаліста з нерухомості, чи юриста, або Ви бажаєте домовитись про зустріч – заповніть дану форму (у полі «Повідомлення» викладіть суть питання) і спеціаліст відповідного профілю зв’яжеться з Вами на протязі дня.