Ужгородець у Каннах / Агенція нерухомості Realty Uzhgorod

Ужгородець у Каннах

Канни (фото Олександр Смутко)

Стрічку «Музика тиші» ужгородця Богдана Козачука покажуть на Каннському кінофестивалі, про це повідомляє varosh.com.ua.

Її відібрали на “Short Film Corner”. Фільм Богдана розповідає історію глухого художника Даніеля, який через певні обставини відкриває в собі особливу здібність.

Саму короткометражку презентували ще 25 лютого в ILKO Gallery.

Автор розповів, з чого усе починалося, як обирав акторів, а також з якими труднощами стикається людина, що хоче спробувати зняти стрічку.

– Все, напевно, почалося з мрії. Я ще з дитинства захоплювався рухомим зображенням, мене завжди дивувало, наскільки цікаві історії та світи відкриває кіно. Всі ці кольори, музика та образи, які викликають в нас безліч емоцій. Завжди хотів бути частинкою цього, навчитись розповідати свої історії людям таким чином.

У «Музиці тиші» знімалися самі ужгородці.

– Ми добряче прогулялись по Ужгороду: кафе, вулички, закинуті приміщення, дахи. Я дуже люблю рідне місто, ужгородців. Тому для мене було важливо передати атмосферу. Також у фільмі показані певні часові переходи, тому було необхідно часто змінювати локації. Взагалі ж самі зйомки проходили майже два роки, проте, ми знімали далеко не кожного дня – поділився автор.

Підготувала Анна Пащук


Джерело: karpatskijobjektiv.com Опубліковано: 15.03.16 09:00 Карпатський Об'єктив

Коментарі до новини

Дивіться також

Краща піца в Ужгороді – Безкоштовна доставка

Опубліковано: 14.09.17 11:20    Карпатський Об'єктив 
Найкраща піца в Ужгороді у Cezario Pizza. Безкоштовна доставка по Ужгороду та приємна ціна. Широкий вибір піци на будь-який смак....

«КАРПАТСЬКИЙ ОБ’ЄКТИВ» ВІДТЕПЕР У НОВОМУ ФОРМАТІ!

Опубліковано: 26.04.16 06:00    Карпатський Об'єктив 
Шановні читачі! З квітня 2016 року один із найпопулярніших Інтернет-ресурсів області «Карпатський об’єктив» змінює вигляд. Сучасний дизайн, нові рубрики, ще...

ТБ програма на 18 – 24 квітня

Опубліковано: 12.04.16 19:34    Карпатський Об'єктив 
Понеділок, 18 квітня UA: Перший06.00 Новини06.10 АгроЕра06.20 Смакота06.25 Телемагазин06.45 Спорт07.00 Новини07.15 Спорт07.20 АгроЕра07.30 Ера будівництва07.35 На слуху07.50 Смакота08.00 Новини08.15 Спорт08.25...
Дати оголошення
Якщо Ви бажаєте продати, здати в оренду або обміняти власний об’єкт нерухомості, чи, навпаки, Ви хочете щось купити чи зняти в оренду, заповніть дану форму для внесення Вашої заявки в базу. Спеціаліст з нерухомості зв’яжеться з Вами на протязі дня.

Зворотній зв'язок
Якщо у Вас є необхідність отримати консультацію спеціаліста з нерухомості, чи юриста, або Ви бажаєте домовитись про зустріч – заповніть дану форму (у полі «Повідомлення» викладіть суть питання) і спеціаліст відповідного профілю зв’яжеться з Вами на протязі дня.