Прокуратура оскаржила у суді повторно прийнятий Ужгородською міською радою Генплан міста / Агенція нерухомості Realty Uzhgorod

Прокуратура оскаржила у суді повторно прийнятий Ужгородською міською радою Генплан міста

Прокуратурою області у Закарпатський окружний адміністративний суд подано позовну заяву до Ужгородсьоїміської ради про визнання нечинним та скасування рішення «Про затвердження містобудівної документації» № 119 від 10.03.2016.

111

Незважаючи на триваючий судовий розгляд Закарпатським окружним адміністративним судом щодо оскарження рішення Ужгородської міської ради від 09.11.16, яким затверджено коригування до Генерального плану міста, сесією міської ради від 10.03.2016 визнано нечинним своє попереднє рішення та повторно затверджено аналогічний Генеральний план міста Ужгорода, який не відповідає та суперечить вимогам чинного законодавства.

Встановлено, що вказана містобудівна документація також прийнята в порушення вимог чинного природоохоронного, земельногота містобудівного законодавства.

Крім того, при прийнятті зазначеного рішення, з порушенням встановленого законодавством порядку та без погодження з органами місцевого самоврядування, до меж міста приєднано земельні ділянки загальною площею понад 500 га, які належать до земель навколишніх сільських рад.

Тому, прокуратурою області подано клопотання про забезпечення даного позову про заборону Ужгородській міській раді та будь-яким іншим посадовим особам, державним органам – суб’єктам владних повноважень вчиняти дії на виконання вказаного рішення міської ради в частині розпорядження землями комунальної власності територіальної громади міста Ужгорода, які по факту та за кодом цільового призначення належать до земель природно-заповідного та іншого природоохоронного призначення, оздоровчого, рекреаційного призначення, водного фонду, а також земельними ділянками, включеними генпланом до меж міста Ужгорода, які належать до земель Баранинської, Оноківської, Сторожницької, Холмківської, Великолазівської сільських рад і залучення зазначених органів місцевого самоврядування до участі в справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.


Джерело: karpatskijobjektiv.com Опубліковано: 11.04.16 16:51 Карпатський Об'єктив

Коментарі до новини

Дивіться також

Краща піца в Ужгороді – Безкоштовна доставка

Опубліковано: 14.09.17 11:20    Карпатський Об'єктив 
Найкраща піца в Ужгороді у Cezario Pizza. Безкоштовна доставка по Ужгороду та приємна ціна. Широкий вибір піци на будь-який смак....

«КАРПАТСЬКИЙ ОБ’ЄКТИВ» ВІДТЕПЕР У НОВОМУ ФОРМАТІ!

Опубліковано: 26.04.16 06:00    Карпатський Об'єктив 
Шановні читачі! З квітня 2016 року один із найпопулярніших Інтернет-ресурсів області «Карпатський об’єктив» змінює вигляд. Сучасний дизайн, нові рубрики, ще...

ТБ програма на 18 – 24 квітня

Опубліковано: 12.04.16 19:34    Карпатський Об'єктив 
Понеділок, 18 квітня UA: Перший06.00 Новини06.10 АгроЕра06.20 Смакота06.25 Телемагазин06.45 Спорт07.00 Новини07.15 Спорт07.20 АгроЕра07.30 Ера будівництва07.35 На слуху07.50 Смакота08.00 Новини08.15 Спорт08.25...
Дати оголошення
Якщо Ви бажаєте продати, здати в оренду або обміняти власний об’єкт нерухомості, чи, навпаки, Ви хочете щось купити чи зняти в оренду, заповніть дану форму для внесення Вашої заявки в базу. Спеціаліст з нерухомості зв’яжеться з Вами на протязі дня.

Зворотній зв'язок
Якщо у Вас є необхідність отримати консультацію спеціаліста з нерухомості, чи юриста, або Ви бажаєте домовитись про зустріч – заповніть дану форму (у полі «Повідомлення» викладіть суть питання) і спеціаліст відповідного профілю зв’яжеться з Вами на протязі дня.