На Закарпатті до кінця року планують запустити м’ясо-, молокопереробні цехи та хлібопекарні
Це питання обговорювали 24 жовтня в Закарпатській ОДА на нараді з питань розвитку харчової та переробної промисловості області. Так, станом на 1 жовтня, збільшилися показники обсягів виробництва ковбасних виробів, суміші соків фруктових та овочевих, борошна, продукції дитячого харчування, кормів для тварин, мінеральних вод.
Цьогоріч на розвиток агросектору на виконання державної програми підтримки та розвитку тваринництва і птахівництва з обласного бюджету виділено 800 тисяч гривень. Відтак, у вересні цього року введено в експлуатацію молокопереробний цех СОК «Рахівська бринза». До кінця року планується запуск м’ясопереробних цехів у Хустському, Виноградівському та Тячівському районах, а також молокопереробного цеху в Міжгірському районі та хлібопекарні на Воловеччині.
За підсумками наради розроблено план першочергових заходів, спрямованих на збільшення обсягів виробництва продукції харчової та переробної промисловості шляхом активізації роботи діючих підприємств та створення нових потужностей.
Джерело: karpatskijobjektiv.com Опубліковано: 25.10.13 12:47
Коментарі до новини