Таємниці гурту DZIDZIO розкрито / Агенція нерухомості Realty Uzhgorod

Таємниці гурту DZIDZIO розкрито

519155Український гурт DZIDZIO, створений в 2009 році, активно гастролює по Україні. У складі гурту троє музикантів родом зі Львівщини – Дзідзьо, Лесик і Юлік. Дзідзьо, тобто Михайло Хома, лідер та вокаліст гурту, на сцені перетворюється в старого діда з бородою та розмовляє сільським жаргоном. Образ Дзідзьо приніс гурту славу. Наразі в хлопців на рахунку знятий не один відеокліп і на цьому вони не збираються зупинятися. Фанклуб DZIDZIO в Вконтакте налічує більше 190 тис. людей.

“Обозреватель” поспілкувався з екстравагантним DZIDZIO та дізнався про їхню творчу діяльність.

-Розкажіть історію створення Вашого гурту. Як Ви між собою познайомилися та хто Вам допоміг вибратися на терен українського шоу-бізнесу?

-Ми з Лесиком вже давно знайомі, ходили на рибалку і по гриби. Поки Лесик лапав рибу, Дзідзьо пішов писати пісні, потім показав Лесику, і той сказав: “Боже мій, як круто!”. І з того все почалося.

А Юліка підібрали, коли його висадили з буса, що їхав з Португалії, бо він не мав грошей. Про історію створення гурту DZIDZIO ми навіть мультик зробили.

А допоміг нам свого часу Кузьма Скрябін, дав нам гарного шпіца, ми його називаємо “своєю першою вчителькою”. Тепер вже працюємо самі.

-Чому саме назва гурту “DZIDZIO”, хто її запропонував та що вона значить?

-Дзідзьо – то є дід на Західній Україні. Дзідзьо – це я, а я головний, і тому так назвали гурт DZIDZIO!

-Яка у кожного з учасників групи освіта?

-У всіх вища музична. Я – диригент, Лесик – вчитель музики, а Юлік здобув музичну освіту в Італії, але диплому ще ніхто так і не бачив.

-Хто Вас продюсує?

-Ми самі собі продюсери. Є такий продюсерський центр в Києві – Мейсон Ентертеймент, який ми створили самі і він обслуговує групу DZIDZIO.

-На який час розрахований Ваш концертний тур?

-Наш тур – безкінченний! Як одного разу почали, то тепер не можемо зупинитися.

-В скількох містах України Ви вже побували?

-Ми ніколи не рахували! Бо в багатьох містах ми були вже кілька раз! Ми об’їздили вже всю Україну, всі дороги і кафешки. І всі вже знають, що ми любим їсти. Дзідзьо любить дві ложки цукру в чай, а Лесик – м’якe картопля і свинячe відбивнe. А Юлік завжди бере солянку, любить їсти не таке, як всі, і щоб довго готувалося.

-Де краще Вас сприймала публіка?

-Нас скрізь сприймають добре! Але звичайно що вдома у Львові нас чекають найбільше, бо ми там свої. В Києві теж вже як вдома почуваємось. Нас добре приймають, кличуть і чекають виступати по другому разу!

-В яких країнах за кордоном Ви давали концерти та чому на Вас там такий попит, особливо в Росії?

-В Росії нас люблять, бо там є багато українців. В них такої музики немає. Ми для них щось нове, таке як вони ще не чули. Ще плануємо поїхати в Європу, але куди саме – поки що то секрет.

-Хто пише слова і музику до Ваших пісень?

-Спершу писали всі разом, а тепер тільки Дзідзьо. Та зараз дуже зайняті, Юлік ходить по караоке-барам, а Лесик заливає фундамент.

-Коли шанувальники почують новий альбом DZIDZIO?

-Вже є дуже багато нових пісень, як тільки ми їх всі зберемо, то буде новий альбом. Але зараз, коли є Інтернет, то ми думаємо – нащо той альбом. Люди собі в Інтернеті можуть скачати і слухати що їм потрібно.

-Оскільки гурт “Дзідзьо”  номіновані на Музичну премію YUNA в категорію “Кращий гурт”, як Ви гадаєте, які у Вас шанси на перемогу? Адже Ви серед серйозних суперників, які на сцені більше років ніж Ви.

-Якщо чесно, ми дуже здивовані були, коли повідомили, що ми номіновані. Бо ми є прості і всі ті премії? то все добре, але не найважливіше визнання. Головне – визнання наших прихильників і публіки.

Добросько Інна

 obozrevatel.com 


Джерело: karpatskijobjektiv.com Опубліковано: 28.02.14 12:01 Карпатський Об'єктив

Коментарі до новини

Дивіться також

Краща піца в Ужгороді – Безкоштовна доставка

Опубліковано: 14.09.17 11:20    Карпатський Об'єктив 
Найкраща піца в Ужгороді у Cezario Pizza. Безкоштовна доставка по Ужгороду та приємна ціна. Широкий вибір піци на будь-який смак....

«КАРПАТСЬКИЙ ОБ’ЄКТИВ» ВІДТЕПЕР У НОВОМУ ФОРМАТІ!

Опубліковано: 26.04.16 06:00    Карпатський Об'єктив 
Шановні читачі! З квітня 2016 року один із найпопулярніших Інтернет-ресурсів області «Карпатський об’єктив» змінює вигляд. Сучасний дизайн, нові рубрики, ще...

ТБ програма на 18 – 24 квітня

Опубліковано: 12.04.16 19:34    Карпатський Об'єктив 
Понеділок, 18 квітня UA: Перший06.00 Новини06.10 АгроЕра06.20 Смакота06.25 Телемагазин06.45 Спорт07.00 Новини07.15 Спорт07.20 АгроЕра07.30 Ера будівництва07.35 На слуху07.50 Смакота08.00 Новини08.15 Спорт08.25...
Дати оголошення
Якщо Ви бажаєте продати, здати в оренду або обміняти власний об’єкт нерухомості, чи, навпаки, Ви хочете щось купити чи зняти в оренду, заповніть дану форму для внесення Вашої заявки в базу. Спеціаліст з нерухомості зв’яжеться з Вами на протязі дня.

Зворотній зв'язок
Якщо у Вас є необхідність отримати консультацію спеціаліста з нерухомості, чи юриста, або Ви бажаєте домовитись про зустріч – заповніть дану форму (у полі «Повідомлення» викладіть суть питання) і спеціаліст відповідного профілю зв’яжеться з Вами на протязі дня.