Розіграли призи “Тижня угорської кухні”
У понеділок в студії радіо “Пульс” (м. Берегово) у прямому ефірі розіграли призи “Тижня угорської кухні”, який проходив на Закарпатті з 2 по 8 лютого. Нагадаємо, що в акції брали участь понад 20 гастрономічних закладів з 4 районів краю, в основному де компактно проживають угорці. Це – Ужгородський, Берегівський, Мукачівський та Виноградівський. Особи, які протягом зазначеного періоду навідалися у ресторани та кафе, що брали участь у заході, отримували 25-відсоткову знижку, а в четвер, 5 лютого,- 50%. Видані їм чеки розігрувались у лотереї.
– Попри інші призи, можна було виграти дводенну путівку для відпочинку з сім’єю в садибі “Лінія Арпада”, 20 безкоштовних квитків у соляну кімнату готелю “Гелікон” (с.Яноші), романтичну вечерю чи обід на двох персон у “Мисливській чарді” (с.Гать), туристичні книги та путівники і таке інше,- розповів “Карпатському об’єктиву” один з ініціаторів акції голова Закарпатської угорської туристичної ради Йосип Торпої.- Характерною рисою цьогорічного “Тижня” стало те, що 90 відсотків відвідувачів – були місцеві жителі. Значно розширився й асортимент страв та наїдків, що пропонувалися. Загалом ресторатори задоволені акцією і мають намір брати в ній участь і в майбутньому.
Читайте також:
Крадіїв-гастролерів з Київщини затримали в Берегові
Новини Берегова на нашому сайті
- Прикметно також, що головний приз – 2-денний сімейний вікенд, як і торік, виграла багатодітна родина. На цей раз вашого колеги Олександра Ворошилова, батька троїх дітей,- долучається до розмови з кореспондентом видання голова Берегівської спілки сільського туризму Шарлота Чізмар.- Романтична вечеря чи обід на двоїх у “Мисливській чарді” дістались Едуарду Лейвої, який відвідав ресторан “Ф.Кока”. По 5 квитків у соляну кімнату готелю “Гелікон” випали Лівії Курмай, Єві Головач, Павлу Поповичу та Каталіні Симканич. Решта призів теж знайшли своїх власників. Їх імена вже прозвучали у прямому ефірі радіо “Пульс”, крім цього будуть опубліковані на Закарпатському туристичному інформаційному порталі.
Детальний аналіз акції ще проводиться, але в ході викристалізувались і нові конструктивні пропозиції щодо її вдосконалення. Так, організатори звернули увагу на те, що протягом “Тижня” зросла кількість колективних відвідин кафе та ресторанів – учасників заходу. Приміром, у “Шеркерті” із задоволенням провели вечір члени (20 осіб) спілки одиноких жінок. А для таких категорій клієнтів доцільно б було пропонувати певну розважальну програму. До речі, в ній могли б виступити перед широкою аудиторією гурти-початківці, індивідуальні музиканти тощо. Як позитив, відмічено також, що крім суто рестараторів, до акції підключилися й кондитери, зокрема цукерня “Герміна” з Берегова. Оригінальні практичні навики могли б запозичити під час проведення заходу студенти-кухарі спеціальних навчальних закладів, слухачі відповідного курсу, що стартував нещодавньо у Закарпатському угорському інституті ім. Ференца Ракоці, тощо.
“Тиждень угорської кухні” завершився, причому думки організаторів, учасників та відвідувачів одностайні: він пройшов успішно. Його ініціатори сподіваються, що в перших числах лютого наступного року подібна акція, 4-а за ліком, матиме ще вищий рівень. І вже тепер готуються до неї.
Микола Горват
Новини Закарпаття – «Карпатський об’єктив»
Джерело: karpatskijobjektiv.com Опубліковано: 16.02.15 14:53
Коментарі до новини